Broederschool Molenberg
Meer muziek in de klas

Een onderdeel uit een krantenartikel in Dagblad De Limburger:

"
Wij zijn de beste! Wisten jullie dat? Met een stoere, zelfverzekerde rap mét professionele videoclip staan de oudste leerlingen van de Broederschool uit Molenberg zaterdag in de Limburgse voorronde van het tv-programma Lang Leve de Muziekshow"

Het volledige artikel is te lezen via:
https://www.limburger.nl/cnt/dmf20181107_00079773/video-leerlingen-broederschool-in-heerlen-schitteren-met-rapvideo-op-televisie

Op woensdag 19 december zijn de leerlingen van groep 8 en oud-leerlingen aanwezig geweest tijdens het Kerst MuziekGala in de Brabanthallen in Den Bosch. Dit was een enorme happening, waarbij vele artiesten hebben opgetreden zoals Ilse de Lange en Guus Meeuwis. Het Kerstmuziekgala was daarnaast te zien op NPO 1 op woensdag 26 december om 20.30 uur.

Wij zijn ontzettend trots op dit mooie project. Dit is tot stand gekomen door de inzet van leerlingen, ouders, leerkrachten en externen. Hier willen wij iedereen ontzettend voor bedanken. Onze kernwaarden Broederschap - Meesterschap - Blijdschap kwamen helemaal tot zijn recht. Het eindresultaat van de videoclip mag er ook zijn:
https://www.npostart.nl/muziekvideo-afl-7-de-broederschool/07-11-2018/WO_AT_13109189