Unit 1

Organisatie

In unit 1 werken 3 leerkrachten en 1 onderwijsondersteuner samen met 3 groepen: 2 groepen 1-2 en 1 groep 3.
Door de groepen 1-2 en groep 3 samen onder te brengen in één unit hopen we de overgang tussen groep 2 en groep 3 te verbeteren.

Natuurlijk is er een verschil tussen wat kinderen in de kleutergroep nodig hebben en het aanbod dat al wordt gegeven in groep 3, maar toch zoeken we naar een goede balans tussen spelen en leren in deze unit.

De leerkrachten werken intensief samen in het blokuur, waardoor er talentstimulering kan worden opgepakt.
Kinderen van groep 1-2-3 zitten verdeeld en door elkaar in de 3 lokalen en op het leerplein en werken aan taken en werkjes.
Dit wordt ingedeeld op niveau en op basis van kansen en mogelijkheden.

Groep 1-2a Juf Vivian (ma-wo-do-vr) Juf Nicole (di)
Groep 1-2b Juf Yade (ma-di-wo-do-vr)
Groep 3 Juf Chantal (ma-di-wo-do-vr)
Taalstimulering Juf Nicole
Ondersteuning Juf Nicole (ma-do-vr)

* Juf Noortje zal van februari t/m juli haar eindstage (LIO) lopen in groep 1/2a. Dit houdt in, dat zij in deze periode van maandag t/m donderdag het onderwijs in deze groep zal verzorgen.
Juf Vivian is eindverantwoordelijk en houdt op afstand toezicht op het proces.