Unit 3

Organisatie

In unit 3 werken 4 leerkrachten en 1 onderwijsondersteuner samen met 3 groepen 6, 7 en 8.

We richten onze units en groepen flexibel in zodat we het passend onderwijs kunnen bieden, waarbij de medewerkers gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de leerlingen. Binnen de unit wordt groepsdoorbrekend gewerkt, meerdere medewerkers geven instructies en zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de leerlingen binnen de unit. De flexibele schoolorganisatie maakt het mogelijk om het tekort aan personeel (bij afwezigheid van medewerkers) dusdanig op te vangen dat de kwaliteit van onderwijs hier niet onder leidt. 

Wij streven ernaar om de groepen zo klein mogelijk te houden. Er wordt er gewerkt vanuit een leerstofjaarklassensysteem, waarbij de instructiemomenten op elkaar zijn afgestemd zodat leerlingen kunnen aansluiten bij een passende instructie. De verwerking vindt zowel in de groep als op het leerplein plaats, waar een onderwijsondersteuner ondersteunt. Tijdens het vak wereldoriëntatie wordt er groepsdoorbrekend gewerkt om onderzoekend en samenwerkend leren te stimuleren.   
De onderwijsondersteuner zorgt voor zelfstandigheidsbevordering. Hij let op de zelfstandigheid in werken, de zelfverantwoordelijkheid rondom taken en de executieve functie ontwikkeling.

Unit 3:
 

Groep 6a Juf Christine christine.degraaf@innovo.nl
Groep 6b ochtend Juf Silvia (ma-di-wo-do-vr ochtenden) silvia.silvius@innovo.nl
Groep 7 Juf Wendy (ma-di-wo-do)  
Meester Tim (vr)
wendy.huijnen@innovo.nl
Groep 8 Juf Sanne  sanne.deheer@innovo.nl
Ondersteuning Meester Tim (ma-t/m-vr)  tim.daniels@innovo.nl
Cookie instellingen